Kulturális folyóirat és portál

IMG_20221110_110657

2022. november 29 | Fried Noémi Lujza | Kultúra

Újabb magyar nyelvű könyveket kölcsönözhetnek

További új, kisebbeknek vagy nagyobbaknak szóló, magyar nyelvű kötetekkel gazdagodott a Gheorghe Şincai Bihar Megyei Könyvtár könyvállománya novemberben.

A kortárs szerzők közül Jennifer L. Armentrout több kötetét is beszerezték, az Ellenállás, a Függőség, az Oblivion 2 – Feledés és Oblivion 3 – Feledés, az Obszidián, az Opál és az Árnyak címűeket. Erin Wattnak szintén több könyve érkezett meg, ezek a Bukott örökös, a Cifra palota, az Igazán szerelem, a Megkopott korona, a Megtört herceg, az Omladozó királyság és a Papír hercegnő című kötetek.

Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan, Maureen Johnson, Kelly Link és Robin Wasserman a szerzői Az árnypiac kísértetei című könyvnek, emellett Laurie Halse Anderson Hadd mondjam el, Boldizsár Ildikó Esti mesék lányoknak, James Fenimore Cooper Nagy indiánkönyv (Vadölő, Az utolsó mohikán, Nyomkereső, Bőrharisnya, A préri), Lázár Ervin A fába szorult hernyó című könyve, valamint Bosnyák Viktória Gyöngyi gyöngysora és Képtelenség! című könyvei is kikölcsönözhetők.

Az izgalmasabb történetek kedvelőinek ajánljuk Jo Nesbø A Patkánysziget és más történetek valamint Chuck Palahniuk Harcosok klubja című könyveit, a könnyedebb műfaj kedvelőinek például Colleen Hoover Reményvesztett és Visszavonuló című köteteit ajánljuk.

Megérkezett a tékába Juan Pablo Escobar Mr. Escobar – apám titkai, Valentina Giannella Greta vagyok – egy új zöldnemzedék kiáltványa, a Király Levente szerkesztette Hofi megmondja,Yvette Zólwska-Darska Messi, a született bajnok, Máté Gábor Szétszórt elmék – a figyelemhiány zavar új gyógymódja, Bethany Webster Anyaseb – hogyan gyógyítsuk meg transzgenerációs sebeinket és találjunk önmagunkra?, valamint Boka László és Emődi András szerkesztésében a Tipográfia régtől fogva – a nagyváradi nyomdászat 450 éves története című könyv is.

Copyright © 2023 Várad Kulturális Folyóirat

made by balu