Kulturális folyóirat és portál

Afis Vita de vie

2023. december 11 | Várad | Közérdekű

A Vița de Vie koncertezik a kulturális központban

A Bibliovibes | A #educultcentre projekt keretében várják a nézőket a Vița de Vie zenekar akusztikus koncertjére december 13-án, szerdán 19 órától a nagyváradi Román-Magyar Kulturális Központba (Kolozsvári út 85. sz.).
„A Vița de Vie Románia egyik legelismertebb és leghosszabb életű alternatív rockegyüttese. 1996-ban alapították, debütáló albumát Rahova címmel 1997-ben adja ki, amikor Adrian Despot lesz a banda szólistája, és 1999-ben a Fenomental című album kazettán történő megjelenésével és a Basul și cu toba mare című dal videójával a román zenei piacra lép.” – írják a koncertet beharangozó közleményben, melyben felsorolják az együttes életének fontosabb állomásait.

A rendezvény szervezője a Gheorghe Șincai Bihar Megyei Könyvtár, a Várad és a Familia folyóirat, a Bihar Megyei Tanács, a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal, a Nagyváradi Körösvidéki Múzeum, a Bihar Megyei Kulturális Központ és a Szigligeti Színház Nagyvárad. A belépés ingyenes, a belépők a könyvtárban igényelhetők a terem befogadóképessége 120 fő.

A Bibliovibes | #educultcentre kulturális projekt az Interreg Románia-Magyarország ROHU446 program keretében valósul meg, az Európai Unió finanszírozásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alapon keresztül, valamint a programban részt vevő partnerországok, Románia és Magyarország társfinanszírozásával.

Copyright © 2024 Várad Kulturális Folyóirat

made by balu