Kulturális folyóirat és portál

2021. augusztus 9 | Hírek

Színházi Miniévad szeptemberben

A Szigligeti Színház szeptember első két hetében szervezi meg a 2021-es év Miniévadát: az eseménysorozat programjában a 2020/2021-es színházi szezonban bemutatott előadások szerepelnek.

A 2021-es Miniévad három szabadtéri előadással veszi kezdetét: szeptember 1-én az elmúlt évad legnagyobb közönségsikerét arató Valahol Európában című musicalt láthatják az érdeklődők, 20 órától, a Nagyváradi Vár színpadán. Szeptember 4-én, szombaton ugyanezen a helyszínen lesz látható a Szigligeti Társulat Főnixterv című, improvizációkra épített előadása is. Szeptember 5-én, vasárnap, 20 órától A tigris című áldokumentum-színházi vígjátékot tekinthetik meg a nézők a Bodega Kávéházban.

A Miniévad programja szeptember 8-án, 19 órától a János vitéz című táncszínházi mesejátékkal folytatódik, ezt szeptember 9-én, 18 órától a Nagyvárad Táncegyüttes Vuk című családi táncszínházi előadása követi. Szeptember 10-én, 19 órától Madách Imre Az ember tragédiája című művénak átiratát láthatják az Árkádia Színpadon, szeptember 11-én pedig William Shakespeare leghíresebb drámáját, a Hamletet. Szeptember 12-én, délután 17 órától a Lilliput Társulat tűzi műsorára A négyballábas kisegér című bábelőadást.

A Miniévadot a 2020-as év szilveszterén bemutatott Kabaré 120 című előadás zárja, amelyet követően a társulati díjátadó ünnepségre is sor kerül.

A szervezők felhívják minden kedves néző figyelmét, hogy a Miniévad előadásaira a 2019-2020-as évad elmaradt bérletei is érvényesíthetők (kivéve a Valahol Európában és Hamlet című produkciókat). A bérletesek a Miniévadon tudják utolsó alkalommal felhasználni a 2019-2020-as évad megmaradt bérleteit!minievad

Copyright © 2024 Várad Kulturális Folyóirat

made by balu