Kulturális folyóirat és portál

ciobanul2

2020. május 28 | Várad | Kultúra

Otthon-páholy: folytatódnak a színházi közvetítések

Május 20-án a 2019/2020-as évad repertoárjához tartozó előadásokkal indult útjára az Otthon-páholy színházi közvetítéssorozat, amellyel egyrészt a nagyváradi és környékbeli bérletes közönséget, másrészt a nagylelkű színházbarát támogatókat kívánja megszólítani a Szigligeti Színház.

Az alkotói munka május 18-ai újraindulásával párhuzamosan a Szigligeti Színház társulatainak a 2019/2020-as évadban bemutatott előadásait láthatja a közönség az Eventim.ro platformon: a bérletes nézők bérletkártyáik segítségével léphetnek be az online felületre, az érdeklődő nézők pedig szimbolikus árú támogatói jegy vásárlásával juthatnak hozzá a közvetítés megtekintéséhez szükséges egyedi felhasználóhoz.

Az Otthon-páholy vetítéssorozat keretében május 27-30. és június 3-6. között az Aranyos szegelet, az Amikor a pásztor…, valamint a Bardo című táncelőadásokat tekintheti meg a nagyközönség, amely előadásokra a Nagyvárad és Kortárs Táncbérletek is érvényesíthetők. Bérlettel rendelkező nézőink ugyanakkor, zárt rendszerben, más produkciókat is megtekinthetnek bérletkártyájukon található kódjuk beütésével – ezekről a színház közönségszervezői tájékoztatták az érintetteket.

Az Otthon-páholy vetítéseivel kapcsolatban a Szigligeti Színház széleskörű információs kampányt indított, amelynek keretében az érdeklődők bővebb tájékoztatást kaphatnak az előadásokról, a támogatói jegy vásárlásának módjáról, valamint a bérletérvényesítés hogyanjáról egyaránt. A tájékoztató anyagok a www.szigligeti.ro honlapon, a társulatok közösségimédia-felületein, valamint a sajtóban kerülnek közzétételre; a színház munkatársai pedig telefonos és e-mailes úton értesítik a bérletes nézőket a rendelkezésükre álló lehetőségekről.

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2022 Várad Kulturális Folyóirat

made by balu