Kulturális folyóirat és portál

Berg Judit Rumini

2023. november 30 | Hírek

Rumini – közönségtalálkozó Berg Judit íróval

A nagyváradi Lilliput Társulat nagy örömmel adja hírül, miszerint Rumini című előadásuk premierjére eljön Berg Judit író, a Rumini könyvsorozat szerzője. Még nagyobb öröm számukra, hogy december 9-én, szombaton 13 órától közönségtalálkozó lesz, amelynek vendége a József Attila-díjas írónő az Árkádia bábszínház nagytermében.

A Lilliput Társulat ezúton is felhívást intéz a gyermekekhez. Az író-olvasó találkozón való részvétel ingyenes, de feltételhez kötött. Mivel a helyek száma korlátozott, az eseményre a belépő egy levél. A levél tartalmát illetően szabadon dönthetnek a gyermekek: lehet kérdés(ek sorozata) az írónőhöz; lehet egy rajz arról, hogyan él a levél szerzőjének képzeletében Rumini; akár az is megírható, ki miért szereti a Rumini-könyveket, ki a kedvenc szereplő; arról is be lehet számolni, képzeletben a sorozat melyik helyszínén járt a legtöbbet a levélíró.

A Lilliput Társulat ígéri, az összes beérkező levelet eljuttatja az írónőnek. A levelet december 4-ig a lilliputtársulat@gmail.com e-mail címre lehet elküldeni, illetve akár személyesen is leadható a bábszínházban (Vasile Alecsandri, régi nevén Zöldfa utca 8. szám). Csak azok számára tudnak helyet biztosítani a közönségtalálkozóra, akik a fenti feltételnek eleget tesznek.

 

Copyright © 2024 Várad Kulturális Folyóirat

made by balu