Kulturális folyóirat és portál

2021. augusztus 30 | Hírek

Párbeszéd, sötétben

Szeptember 6-án, hétfőn 19 órai kezdettel Párbeszéd, sötétben címmel koncertszínházi előadás lesz a Nagyváradi Római Katolikus Püspöki Palota alagsorában.

Vecsei H. Miklós és csapata Arany János, József Attila és Pilinszky János életműve után most Csoóri Sándor munkássága előtt tisztelegve hozott létre egy koncertszínházi előadást, amely a mai eltávolodás és uniformizálódás ellen keres szenvedélyes és egymásra figyeléssel teli válaszokat.

csapatképAz előadást játsszák: Vecsei H. Miklós, Kiss Flóra (Subtones), Mihalik Ábel (Hiperkarma, Kispál és a borz), Ratkóczi Huba (SeeN), Frimmel Jakab (Abel Label), rendező Vecsei H. Miklós. Az előadás hossza kb. 75 perc szünet nélkül.

Helyszín: Nagyváradi Római Katolikus Püspöki Palota (Kanonok sor 2 szám, déli szárny, alagsori rendezvényterem, a Dacia sugárút felőli bejárat).

Egy belépő 30 lej, jegyeket hétköznaponként 9 és 17 óra között a Romániai Vállalkozásokért Egyesület (ROVE) székhelyén (M. Eminescu u. 25A, alagsor), illetve 17 és 01 óra között a Gekkó Pubban lehet vásárolni.

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Az ülőhelyek száma korlátozott.

Az esemény főszervezője a Romániai Vállalkozásokért Egyesület. Létrejött a Nemzeti Kulturális Alap, a Nagyváradi Római Katolikus Egyházmegye és a FIX Makerspace támogatásával.

Copyright © 2023 Várad Kulturális Folyóirat

made by balu