Kulturális folyóirat és portál

Rumini plakat

2023. december 6 | Hírek

Rumini – a Lilliput Társulat bemutatója

Berg Judit kortárs író népszerű ifjúsági regényéből, a Ruminiből készült előadásra várja a hat éven felüli gyermekeket a nagyváradi Szigligeti Színház Lilliput Társulata. A december 8-án, pénteken 17 órától megtartandó bemutatóra már csak néhány jegy elérhető, de az előadást decemberben és januárban is több időpontban is műsorra tűzi a bábszínház.

Horgonyt kivetni, hajóköteleket megfeszíteni! Figyelem, figyelem! A Szélkirálynő kikötött városunkban, és fedélzetén ott integet a kalandvágyó kisegér: Rumini! Jöjjenek s ámuljanak! Lesz itt móka, lesz itt ármány! Kalózok, sárkány, tengeri szörnyek, valamint patkányok, pockok és egyéb ürgék népesítik be eme fordulatos történetet a Lilliput Társulat színpadán. Tengernyi ötlet és állati mulatság! Ez nem mese! Vagyis mese. A javából! (A Lilliput Társulat közleménye)

További időpontok:

december 9., szombat 11 óra

december 11., hétfő 10 óra

január 13., szombat 11 óra

január 20., szombat 11 óra

Jegyek kaphatók a Szigligeti Színház jegypénztárában, illetve online, a https://szigligeti.biletmaster.ro/ oldalon.

Berg Judit: Rumini – mesejáték

A regényt bábszínpadra írta: Szabó Attila

Látvány: Majoros Gyula

Zene: Bakos Árpád

Rendezte: Szabó Attila

Szereplők: Csepei Róbert, Daróczi István, Erőss Noémi, Hanyecz-Debelka Róbert, Lélek Sándor Tibor, Németi Emese, Oláh Anikó Katalin, Stefan-Bodor Mária, Szentpéteri Lenke, Szabó J. Viktor

Copyright © 2024 Várad Kulturális Folyóirat

made by balu