Kulturális folyóirat és portál

moszkva

2017. december 12 | Hírek

Gyújtópont negyedszer a Moszkvában

A Gyújtópont irodalmi kerekasztal beszélgetés-sorozat negyedik estje december 14-én, csütörtökön 19 órától kezdődik a Moszkva Kávézóban. Ez alkalommal az Élő Váradot Mihók Tamás, míg a Fiatal Írók Szövetségét Láng Orsolya és Zilahi Anna képviseli.

ZILAHI ANNA 1990-ben született Pécsett. Képzőművészként jelenleg a bécsi Universität für angewandte Kunst hallgatója. Első önálló verseskötetének címe A bálna nem motívum, mely a 2017-es költészet napjára jelent meg a Magvető Kiadónál.

LÁNG ORSOLYA 1987-ben Szatmáron született. Tanulmányait a Sapientiea EMTE filmszakán, majd a budapesti MOME animáció szakán folytatta. Tejszobor (2015) című prózakötete után 2016-ban mutatta be Bordaköz című verseskötetét. Tevékeny illusztrátor.

MIHÓK TAMÁS (1991, Nagyvárad) kétnyelvű költő, műfordító, kiadói és folyóirat-szerkesztő. Bölcsészetet hallgat Nagyváradon, majd Budapesten; jelenleg Marosvásárhelyen doktorandusz. Négy könyv jelent meg fordításában illetve ugyancsak négy (három román, egy magyar) verseskötet szerzője.

A felolvasásokkal tarkított beszélgetés moderátora Tasnádi-Sáhy Péter.

Copyright © 2023 Várad Kulturális Folyóirat

made by balu