Kulturális folyóirat és portál

rammstein

2022. november 10 | Hírek

Budapesti Rammstein tribute zenekar Nagyváradon

A Feuer Frei, azaz a magyar Rammstein tribute zenekar koncertezik a nagyváradi Moszkva Kávézóban november 12-én, szombaton 20 órától. A koncertre a belépőjegy 45 lej.

Rammstein. Egy név, amely az elmúlt 25 évben fogalommá vált, egy zenekar, amelynek stadion- és arénakoncertjeire napok alatt kelnek el a jegyek.

Nyolc év, több, mint 100 koncert 4 ország nagyszínpadain és fesztiváljain – a budapesti Feuer Frei, azaz „a magyar Rammstein tribute” megfelelő rutinnal és elkötelezettséggel rendelkezik ahhoz, hogy a lehető leghitelesebben idézze meg a kultikus indusztriál metálbanda eredeti hangzását és koncerthangulatát, nem megfeledkezve a németek által alkalmazott show-elemekről sem. Így tehát bulijaikon komoly szerepet kapnak a speciális kellékek: saját fénytechnika, hab- és füsteffekt gépek, konfettiágyúk, pirotechnika (megfelelő körülmények esetén), valamint színpadi performansz.

A Feuer Frei zenekar 2014 tavaszán alakult meg, ám több tagcsere miatt a felállás csak az év második felére stabilizálódott, így az első koncertekre 2015 elején került sor. Azóta folyamatosan járják Magyarország és a környező országok klubjait és fesztiváljait, sok helyen már visszatérő fellépőként számítanak rájuk.

A jelenlegi felállás: Erdős Viktor – ének; Bohár Ádám – basszusgitár; Jeney Kristóf – gitár; Talabér Gábor – dob; Kapitány Bernát – gitár; Dr. Alpyano – billentyűk.

Copyright © 2024 Várad Kulturális Folyóirat

made by balu