Kulturális folyóirat és portál

Oz varazslo

2019. május 14 | Hírek

Óz, a nagy varázsló – a Lilliput Társulat premierje

A nagyváradi Szigligeti Színház Lilliput Társulatának következő bemutatója az Óz, a nagy varázsló című bábjáték Lélek Sándor Tibor rendezésében. A produkciót négy éven felülieknek ajánlják. A bemutató május 19-én, vasárnap 17 órakor kezdődik az Árkádia Bábszínház nagytermében. Jegyeket előzetesen a Szigligeti Színház jegypénztárában lehet foglaltatni. Jegyárak: 10 lej (teljes árú – felnőtteknek); 7 lej (kedvezményesen gyermekeknek, nyugdíjasoknak).

“Hol vagyunk, Totó, drága kiskutyám? Ez itt nem Kansas… Különös helyre repített a tornádó. Hol lehet Emmi néni és Henrik bácsi? Haza akarok menni!” Dorothy kétségbeesetten nézte az ismeretlen helyet. Óz mesebeli birodalmába repítette a forgószél. Egyedül a nagy varázsló segíthet neki abban, hogy hazataláljon. De mielőtt hazamehetne, kalandos utat kell megtennie Smaragdvárosig. Útközben találkozik a Madárijesztővel, a Bádogemberrel és a Gyáva Oroszlánnal, akiknek ész, szív és bátorság kell, és rájön, mekkora erő a barátság és a szeretet.

Rendező: Lélek Sándor Tibor

Tervező: Majoros Gyula, Blattner-díjas

Zeneszerző: Bakk-Dávid László

Szereplők: Birtalan Katalin, Csepei Róbert, Daróczi István, Hanyecz Debelka Róbert, Németi Emese, Stéfán Bodor Mária, Szabó J. Viktor, Szentpéteri Lenke, Vári Vivien

Copyright © 2022 Várad Kulturális Folyóirat

made by balu