Kulturális folyóirat és portál

csopi

2022. augusztus 10 | Hírek

Morbid Tales – Metálkoncert a Gekkóban

A máramarosszigeti Morbid Tales metálegyüttes lép fel augusztus 12-én, pénteken 19 órakor a nagyváradi Gekko Pub koncerttermében. A belépőjegy 25 lej.

A máramarosszigeti Morbid Tales thrash-death metálegyüttes 1992-ben alakult a következő felállásban: Alenyuk „Csöpi” István (ének), Aranyosi István (gitár), Sorin Ulici (gitár), Romulus Cioban (basszusgitár) és Remus Cioban (dob). A banda a ’90-es években különböző romániai fesztiválon és egyéni koncerten vett részt. 1996-ban oszlott fel, hogy aztán 2016 nyarán újraegyesüljön a Morbid Tales 20 years reunion elnevezésű màramarosszigeti koncertjük alkalmával. Az új felállásban Sorin Sima ül a dobok mögött, és Aranyosi az egyetlen gitáros.

A metálzenekar két albumot adott ki az utóbbi három évben, a From Big Bang to Eternity és a The Other Dimension című lemezeket, amelyek a Spotify, iTunes, Amazon és más hasonló platformokról letölthetők. A négy együttestag eddig négy külön országban élt, és évente jött össze koncertezés és stúdiómunka alkalmából. A banda anyagai Szatmárnémetiben lettek felvéve Szátvári Csaba stúdiójában.

Copyright © 2022 Várad Kulturális Folyóirat

made by balu