Kulturális folyóirat és portál

masterpiece

2023. november 15 | Hírek

Metallica-dalok a Moszkva Kávézóban

A Masterpiece együttes, az első romániai Metallica tribute zenekar koncertezik a nagyváradi Moszkva Kávézóban november 18-án, szombaton 20 órától. Jegyeket koncert előtt a klub bejáratánál lehet vásárolni. A belépőjegy  50 lej. A 12 éven aluli gyermekeknek ingyenes a belépés.

Több mint tíz éven át öt tagja volt az együttesnek. Andy Ghost külföldre való távozása után kvartettként működött tovább az emlékzenekar, és Vincze Szabi vette át az énekesi szerepet is. Számos fontos koncerthelyszínen és fesztiválon játszottak már szerte Romániában és Magyarországon. Mindegyik zenész tapasztalt muzsikus, más együttesekben is játszanak. A Masterpiece 2009-ben közösen turnézott a magyarországi Nimfonia (Nirvana tribute) zenekarral. Minden fellépésük igazi show és jó koncertélmény nem csak Metallica-rajongóknak.

A Masterpiece legutóbb tavaly decemberben koncertezett Váradon, akkor is a Moszkva Kávézóban csaptak a húrok közé. Most ismét a kultúrkocsma pincetermében muzsikálnak majd.

A Metallica tribute zenekar a következő felállásban játszik: Vincze Szabi – ének, gitár; Marius Surdu – gitár, vokál; Esztergar Zoltán – basszusgitár, vokál; Gabi Petrean – dob.

Copyright © 2024 Várad Kulturális Folyóirat

made by balu