Kulturális folyóirat és portál

danielfy

2022. május 20 | Hírek

Dánielfy Gergő és az Utazók

A Borpart nevű rendezvény keretében Dánielfy Gergő és az Utazók koncertezik Nagyváradon, a Körös-part Garasos híd melletti szakaszán május 21-én, szombaton 19 órakor. A belépés ingyenes.

Dánielfy Gergőt az év felfedezettjeként ismerhette meg a közönség az Azt mondtad című dalával a DAL 2018-as műsorában. A zenekarrá bővült produkció hamar elnyerte a szakma elismerését, első nagylemezét a Hangfoglaló Program támogatta. 2020-ban kiadta második nagylemezét Ismeretlen változó címen, majd a koronavírusjárvány idején a zenekar megírta harmadik nagylemezét. A Szimpla vágyak névre keresztelt anyag új oldalát mutatja meg a zenekarnak,  bulizósabb, bevállalósabb és őszintébb album lett.

Az idén 4 éves zenekar már áprilisban is ellátogatott Nagyváradra, amikor a Konyha és No Sugar zenekarokkal turnézott, de most a festői Körös-parton adja elő legjobb dalait május 21-én. A csapat már nagyon várja a koncertet, hiszen ez lesz az első szabadtéri fesztivál a múlt nyár óta, ahol felléphetnek a Festum Varadinum programjában.

 

 

Copyright © 2023 Várad Kulturális Folyóirat

made by balu